Nazomer Bliss: zuiveren, oogsten en groeien

Clean Body Kuur

Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Het Phytocure trio Detox- Flow- Hello Model ondersteunt deze processen. 

  • Heb jij gemakkelijk vochtophopingen? 
  • Last van oedeem? 

Dan start je met de Phytocure Flow voor 7 dagen. Daarna wissel je met 1 ampul Phytocure Detox in je fles water. 

Heb je hier geen last van? Dan kan je starten met de Phytocure Detox om vet- en watergebonden toxines gemakkelijker te elimineren. Ook hier wissel je af met de Phytocure Flow. 

Neem elke dag 1 ampul Detox of Flow in 1,5 L water en drink dit over de dag verdeeld. Hello Model neem je 1 voor de lunch en 1 voor het avondeten. Bewegen en een gezond voedingspatroon is aanbevolen bij deze Clean Body Kuur.​

Detox ampullen:

Deze kuur is lekker én doeltreffend: je voelt je al snel frisser en fitter worden door de drainage en de eliminatie van toxines. Voldoende water drinken is belangrijk om te hydrateren en om te elimineren. Detox van Phytocure maakt het je gemakkelijk.

Flow ampullen:

Flow draineert van kop tot teen, zuivert de lymfe, de waterhuishouding en verbetert de lymfedrainage. Reinigt en versterkt kleine haarvaten en het lymfesysteem. Verlicht zware benen en vermindert waterretentie, stimuleert het ontgiften.

Hello Model:

Hello model met zijn drievoudige werking helpt cellulite te verminderen zodat je billen weer glad en strak worden. Last van vochtophopingen en oedemen? Hello Model is jouw ondersteuning naar jouw mooie, natuurlijk vorm.

Werkt tegen cellulite
Voor strakke billen
Bij vochtophoping en oedemen

Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds
moeilijker worden afgevoerd. Hello model met zijn drievoudige werking helpt cellulite te verminderen zodat je huid
en billen weer glad en strak worden. Last van vochtophopingen, een bobbelige huid of oedemen? Hello Model is de ondersteuning terug naar jouw mooie, natuurlijk vorm.

Bestel hier je Clean Body Kuur aan 82 euro ipv 102 euro.

Gerelateerde berichten

Over Kim

Er bestaat een diepe verbinding tussen alles: je lichaam en geest, je hart en ziel. Vanuit deze kijk startte ik in 2005 mijn holistische schoonheidspraktijk in Morkhoven. Een praktijk met holistische benadering waar innerlijke en uiterlijke schoonheid en je goed voelen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Net zoals de zon en de maan, het licht en het donker, yin en yang. De natuur is onze grootste leermeester en vanuit deze visie zijn ook de Beauty & Soul Treatments én de Journey opgebouwd.

Behandelingen

Laat je inspireren

We gebruiken cookies op onze website om jou de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Meer informatie.