De persoonlijke ervaring van Véronique

Hallo Kim,

Na mijn vijf weken durende Beauty & Soul Detox kuur, kan ik alleen maar lovende woorden spreken over deze transformerende ervaring.
Ik voelde me vaak vermoeid en futloos en dat zag ik (en ook de anderen) aan mijn gezicht, mijn huid was op korte tijd zo verouderd en door de vermoeidheid nam ik niet veel tijd meer om mijn huid te verzorgen zoals het moet.

Toen ik de eerste keer bij je aankwam kwamen je woorden binnen, je weet nog wel dat ik toen tegen je zei ‘ben jij helderziende’ want jij vertelde precies hoe ik me voelde op dat moment. Dat vind ik trouwens nog altijd heel straf hoe jij dit weet. 😉
Maar ik ben zo blij dat ik mijn afspraak heb gemaakt want sindsdien voel ik me zoveel beter en ziet mijn huid er veel mooier en gezond uit. Na mijn Beauty & Soul Treatment adviseerde je mij de Detox kuur, een vijfweekse lymfedrainage kuur die mijn huid, maar ook mijn energie, opnieuw zou oppeppen en verbeteren. Gelukkig heb ik je advies gevolgd. Ik heb zelfs het weekboek zoals je me adviseerde, geschreven. Dat waren mijn reflectiemomentjes, zodat ik bewust(er) met mijn huid, maar ook met mijn innerlijke leefwereld, aan de slag ging.

Week 1: mijn start

Wat vond ik het fijn! Ondanks mijn dik uur rijden van Eksel naar Morkhoven. Na je grondige uitleg van de verzorging kwam ik na de reiniging al terecht in een diepe ontspanning. De lymfedrainage en de kleuren brachten rust in mijn hele lijf, dat zachte geluid van het drainagetoestel bracht me in een meditatief gevoel. De eerste dagen had ik een gezonde glos op mijn gezicht, iets wat allang geleden is. Het gaf me ook de motivatie om mijn huid elke morgen en avond te verzorgen met de Phyto 5 producten die je me adviseerde. Kan het nu echt zijn dat mijn huid er nu al beter uitziet?

Week 2: zichtbare verbetering

Mijn tweede behandeling, die van het vuurelement, werkte op mijn bloedsomloop. Je vertelde dat ik het ging merken aan mijn uitstraling na deze behandeling en dat was helemaal waar :-). Toen ik thuiskwam zei mijn man: ‘amai Véronique, wat straal je’! Het was de kers op de taart.
We zijn nu drie dagen na de behandeling en mijn glow is nog steeds stralend. Ik voel mezelf ook beter in mijn vel, meer rust in mijn hoofd dat gewoonlijk overuren draait.

Week 3: meer energie

Ik heb het gevoel dat ik de vruchten begin te plukken van mijn behandelingen en de thuisverzorging. Mijn huid voelt zo zacht aan en is ook helderder geworden. Ik voel ook meer energie om mijn huishouden aan te pakken. Zelfs mijn kinderen vinden dat mama terug vrolijker geworden is. Zou het komen door de rust die ik nu al drie weken heb mogen ervaren bij jou, Kim? Ik voel me zo dankbaar dat ik eindelijk terug energie heb.

Week 4: even een dip-moment

Je vertelde me dat de 4de behandeling gericht is op loslaten en afvoeren van niet alleen toxines, maar ook emotionele ‘toxines’. Dat heb ik gevoeld. Na mijn behandeling voelde ik me weemoedig, de rit naar huis was ook een ontlading van tranen en vooral heel veel zuchten. Ondanks de ontspanning. Gelukkig kon ik nadien even met je ventileren, je stelde me gerust dat dit heel normaal was en dat het net vanuit de rust en de ontspanning de emoties die in de weg zitten kunnen worden losgelaten.
We zijn nu bijna een week verder en voel me zoveel lichter! Mijn huid is mooi, egaal en ook mijn poriën zijn veel fijner geworden. Ik kan niet geloven dat woensdag mijn laatste behandeling is. (Althans van deze kuur :-)).

Week 5: een nieuwe ik

Morgen heb ik mijn laatste lymfedrainage, ook al zie ik weer wat op tegen de rit (door de werkzaamheden) maar het weerzien met jou, Kim en de ontspanning doen me dit gevoel ook weer snel vergeten.
Wat was het een reis! Een geweldige reis die niet alleen mijn huid zichtbaar doet verbeteren, zelfs verjongen, (want ik krijg complimentjes van hier tot in Tokio) maar ook eentje die me opnieuw zelfzeker maakte, waarbij ik meer energie ervaar, de dagelijkse zelfzorg momentjes waar ik bewust mijn huid verzorg met je producten geven me ook energie en motivatie om dit te blijven doen. Ik ben er nog niet, maar ik voel me een compleet ander mens, een nieuwe ik. Kim, bedankt! Ik kijk alvast uit naar mijn volgende avontuur bij jou, de Beauty & Soul Journey.

Mijn advies?

Iedere vrouw zou deze kuur moeten doen want het is zoveel meer dan alleen een schoonheidsbehandeling. Het voelt aan als een hele reset, ik voel me energieker en mijn huid ziet er beter uit dan ik had gehoopt. Dus ja, de Beauty & Soul Detox kuur heeft mijn verwachtingen overtroffen. De investering in tijd en geld is de moeite waard! Deze investering was een cadeau aan mezelf, een cadeau dat ik verdien en net zoals alle andere vrouwen. Eentje die je jezelf absoluut moet gunnen.

Kim is ook een zeer professionele en zachte vakvrouw. Ik voelde me onzeker toen ik bij haar binnenstapte, maar ze stelde me direct op mijn gemak. Ze heeft de meest heerlijke en hemelse handen, de producten voelen zo fijn aan op mijn huid en de geuren zijn zalig. Ook de ontspannende omgeving en de zachte, warme massagestoel maken het helemaal compleet.

Veel liefs, Véronique

Gerelateerde berichten

Over Kim

Er bestaat een diepe verbinding tussen alles: je lichaam en geest, je hart en ziel. Vanuit deze kijk startte ik in 2005 mijn holistische schoonheidspraktijk in Morkhoven. Een praktijk met holistische benadering waar innerlijke en uiterlijke schoonheid en je goed voelen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Net zoals de zon en de maan, het licht en het donker, yin en yang. De natuur is onze grootste leermeester en vanuit deze visie zijn ook de Beauty & Soul Treatments én de Journey opgebouwd.

Behandelingen

Laat je inspireren

We gebruiken cookies op onze website om jou de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Meer informatie.