Kijk jij jezelf nog aan?

Kijk jij jezelf nog aan?

​Mijn lieve vriendin keek me recht in de ogen en zei: ‘Kruip uit je schulp.’ 

Haar woorden raakte me diep. Ze zag dwars door me heen, alsof ze de kern van mijn bestaan blootlegde.

Ik besefte dat ik mezelf veel te lang heb verschuild achter mijn pijn en angsten. Ik heb te lang rondgelopen met fysieke klachten en de angst die daarmee gepaard ging. Elke pijnscheut voelde ik haarscherp aan. Maar mijn vriendin had gelijk. Ik gebruikte mijn pijnklacht als excuus om veilig in mijn comfort zone te blijven terwijl ik zo klaar was om nieuwe stappen te zetten.

Het was hoogtijd om hiermee aan de slag te gaan! En dat heb ik ook gedaan want als vrouw verdienen we het om te stralen, om onze grootsheid te omarmen en te delen met anderen. Het leven mag ons dan soms laten wankelen, maar het is aan ons om terug te vinden wie we werkelijk zijn. 


Kijk jij jezelf nog aan in de spiegel?

Ik nodig je uit om het te proberen. Laten we trots zijn op wie we zijn, op onze persoonlijke groei en de weg die we hebben afgelegd. 
​Geen façades meer, maar pure authenticiteit.

Voor vrouwen die hierin een steuntje kunnen gebruiken is er de Beauty & Soul Journey. Een transformerende reis van zes maanden, waarin we samen op weg gaan naar ware schoonheid, vrouwelijke essentie en innerlijke kracht. 

​Beauty & Soul Journey is een zes maanden durende reis die je verbindt met de kracht en wijsheid van de natuur, en daarmee met je eigen innerlijke schoonheid en essentie. Als vrouw resoneren we sterk met de natuurlijke cycli om ons heen, want we zijn een integraal onderdeel van dit prachtige systeem.

Gedurende deze reis zullen we elke maand een behandeling ondergaan die in lijn is met de natuurlijke cyclus. Dit betekent dat we ons laten leiden door de energieën van de seizoenen, omdat deze een diepe resonantie hebben met onze huid, hart en ziel.

Deze holistische gezichts- en lichaamsbehandelingen zijn zorgvuldig ontworpen om je te ondersteunen op zowel huid als energetisch niveau. Elke behandeling omvat:

  • een uitgebreid cleansingritueel 
  • energetische aromatherapie en maskers
  • manuele massages 
  • lymfedrainage met kleur- & lichttherapie
  • intake en reflectiemoment
  • persoonlijk (huid) advies


Maar dat is niet alles. Als onderdeel van de Beauty & Soul Journey ontvang je elke maand een deel van je unieke transformatiebijbel. Dit is een verzameling van inzichten, liefdevolle oefeningen en reflecties die ik heb samengesteld vanuit mijn jarenlange ervaring als holistisch huidexpert.
Deze bijbel zal je begeleiden op je reis naar zelfontdekking en innerlijke groei. De Transformatiebijbel is niet te koop, het is een uniek exemplaar die jij krijgt bij je Journey. Wil je er meer over lezen? Dat kan via deze link.

A guide for woman who want to feel save, with care, natural beauty and wisdom

Is de Beauty & Soul Journey voor iedereen bestemd? 
​Mijn antwoord is voor vrouwen die:

  • durven verder te kijken dan datgene ze denken te zien
  • durven uit hun schulp te komen, net als ik
  • durven te vallen en weer op te staan
  • voor vrouwen die durven naar zichzelf te kijken in de spiegel 
  • klaar zijn voor een transformatie
  • dagelijks zichzelf een beautyritueel gunnen


Ben jij die vrouw?

Sofie, een klant van me startte haar Journey ongeveer een half jaar geleden op. Ze had de grootste twijfels om haar transformatie aan te gaan. Haar verhaal kan je hier lezen.

Ben je er klaar voor om jezelf te omarmen en te transformeren?

Voor nieuwe klanten die nog geen ervaring hebben met de Beauty & Soul Treatments of voor degenen die voor de eerste keer naar onze holistische beauty praktijk komen, raad ik aan om een afspraak te maken voor een Beauty & Soul Treatment.

Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

Maak hier je afspraak.

Beauty & Soul Greets

Kim De Backer – Holistic Beauty Therapist

Gerelateerde berichten

Over Kim

Er bestaat een diepe verbinding tussen alles: je lichaam en geest, je hart en ziel. Vanuit deze kijk startte ik in 2005 mijn holistische schoonheidspraktijk in Morkhoven. Een praktijk met holistische benadering waar innerlijke en uiterlijke schoonheid en je goed voelen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Net zoals de zon en de maan, het licht en het donker, yin en yang. De natuur is onze grootste leermeester en vanuit deze visie zijn ook de Beauty & Soul Treatments én de Journey opgebouwd.

Behandelingen

Laat je inspireren

We gebruiken cookies op onze website om jou de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Meer informatie.